ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΗ
"Σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το αρτοποιείο μας ο διαπρεπής Έλληνας καθηγητής Ηλίας Τομάζος με φοιτητές από το αμερικανικό πανεπιστήμιο JOHNSON & WALES UNIVERSITY του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων.
Το ενδιαφέρον τους μεγάλο για την δομή του ελληνικού αρτοποιείου και την παρασκευή του ψωμιού.
Μου ζήτησαν και τους εξήγησα ποιος είναι ο. κοινωνικός ρόλος του ελληνικού βιοτεχνικού αρτοποιείου.
Είπαμε για την ιστορική διαδρομή του ψωμιού από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα.
Γεύτηκαν διάφορες αρτονοστημιές και αποχώρησαν ικανοποιημένοι μετά από δύο ώρες περίπου. Με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε σύντομα."
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου