"Πάμε Μαρία για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο"




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ

Ψήφισμα για την Ολυμπιακή αντιπροσωπεία και την Μαρία Σάκκαρη

Καταθέσαμε ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Ευρώτα για να τιμήσουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι ,την Ολυμπιακή αντιπροσωπεία αθλητών/τριών και ιδιαίτερα στην συμπολίτισσα μας διεθνή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη.

Θέλουμε όμως να τιμήσουμε και να υπενθυμίσουμε ότι το Ολυμπιακό Ιδεώδες ,η Ολυμπιακή Φλόγα, η Ολυμπιακή εκεχειρία ξεκίνησαν από την Αρχαία Ολυμπία και οι σύγχρονοι από την Αθήνα και συνεχίζονται αποδεικνύοντας ότι το «ευ αγωνίζεσθαι» ενώνει τους λαούς.

Τιμούμε επίσης τον Νικοκλή τον Άκριο (από την Ακραία Κοκκινιάς – Γλυκόβρυση) τον 5 φορές ολυμπιονίκη κατά τη διάρκεια 2 ολυμπιακών αγώνων, στα αγωνίσματα του οπλίτη δρόμου, δίαυλου, και δόλιχου στην 170η διοργάνωση του 100 π.Χ. ως τριαστής, και στο στάδιο και ένα άγνωστο αγώνισμα δρόμου στην 171η του 96 π.Χ.


Το κείμενο του ψηφίσματος:

Ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου 2024 στο Παρίσι η 33η Ολυμπιάδα με την συμμετοχή πολλών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών μεταξύ των οποίων και η εκ Νιάτων του Δήμου Ευρώτα καταγόμενη διεθνούς τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη.

Είναι χρέος μας ως δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα στο συνολικό μήνυμα «Πάμε Ελλάδα» για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να ευχηθούμε στην Μαρία Σάκκαρη «Πάμε Μαρία για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο».

Μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ο Δήμος Ευρώτα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες τιμής στην διεθνή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη όπως :

-Επίτημη δημότισσα του Δήμου Ευρώτα

-Επίσημη και νόμιμη ονοματοδοσία του γηπέδου της Σκάλας

-Κάθε τιμή που προβλέπεται για τους Ολυμπιονίκες και τους αθλητές που τιμούν την Ελλάδα στον διεθνή αθλητισμό.

Με την ευχή η 33η Ολυμπιακοί αγώνες να είναι η αρχή επικράτησης της Ολυμπιακής εκεχειρίας και της διεθνούς Ειρήνης χαιρετίζουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.

Η Ελλάδα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού υπήρξε ο φωτοδότης για την ανθρωπότητα. Το άνοιγμα και το κλείσιμο των Ολυμπιακών αγώνων με την Ελληνική σημαία πρωταγωνιστή είναι υπόκλιση και σεβασμός της παγκόσμιας κοινότητας για την προσφορά της Ελλάδος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα εύχεται σε όλους τους αθλητές μας με το ευ αγωνίζεσθαι να κατακτήσουν την κορυφή στα αθλήματα που αγωνίζονται και για την –δική μας ΜΑΡΙΑ-«Πάμε Μαρία για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο».

Σχόλια

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE